Fursecuri simple cu vanilie

de Sim0na in Dulciuri, 4 Apr 2015 | 5174 vizualizari

 

Multumesc Miha ptr reteta

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 ou
  • 200 g faina alba
  • 1 esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri simple cu vanilie:

Untul l-am lasat la temperatura camerei, apoi l-am mixat usor. Am adaugat zaharul, zaharul vanilat si esenta de vanilie, si am mixat pana s-a topit zaharul, iar crema a devenit spumoasa. Am adaugat oul, continuand mixarea, apoi faina in ploaie. 

Pentru o mai buna omogenizare am scos paletele mixerului si am amestecat cu o paleta sau lingura.

Aluatul format l-am pus intr-un posh si am spritat mici gramajoare intr-o tava tapetata cu hartie de copt. 

Am dat tava la cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute, sau pana ce talpa fursecului s-a colorat putin. Inainte de a scoate tava eu am adaugat fulgi de ciocolata deasupra, dar nu s-au „lipit” toti.

Am scos fursecurile din tava si le-am lasat sa se raceasca.

O bunatate frageda si parfumata!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri simple cu vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mena29 1

04.04.2015, 21:56

Vreau si eu pentru maine la Cred ca sut foarte fragede

Andra_Constantinescu 1

04.04.2015, 22:45

Foarte bune!

MotanLaOale 1

05.04.2015, 00:03

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri „felii de pepene”